Mail info@kunstplaza.com voor een persoonlijk geschenk op maat Webversie
Kunstplaza.com
Online Verlichting Kunst lijsten Contact
 
Welkom | Nieuwsbrief mei 2014
GLASKUNST
Zoekt u een relatief goedkoop relatiegeschenk of jubileumcadeau? Misschien is glaskunst dan iets voor u? Wij hebben deze in ons assortiment vanaf € 19,50 incl. BTW. Wanneer u 10 stuks of meer bestelt, geven wij ook nog interessante kortingen!
Kunstplaza verkoopt onder meer het veelgeprezen glaswerk van Loranto. Verder vindt u het Griekse fusing glass ook in onze winkelschappen.

Interesse?

Klik hier voor onze Glazen Schalen.
Klik hier voor onze Glazen Vazen.
Klik hier voor onze Glazen Objecten.
Klik hier voor onze Glazen Dieren.

BEELDENTUIN
Op 28 juni opent Kunstplaza tijdens het Barendrechtse ZomerFeest een beeldentuin achter de winkel. Het wordt een voorbeeldtuin waarin wij allerlei kunst uitstallen, zoals tuinbeelden. Aan de schuttingen hangen verder grote prints  (bv. van 2,5 meter hoog bij 6 meter breed) met digitale kunstafdrukken die gedrukt zijn op het ijzersterke bisonyl: een doekmateriaal van buitenkwaliteit dat jaren meegaat. Ook kunt u in de tuin terecht voor exclusieve tuinverlichting en tuinmeubelen.

Zie onderaan deze mail voor een foto van de beeldentuin.

UW CONTACTPERSOON
Wilt u meer informatie over onze kunst, of heeft u een speciaal verzoek zoals bijvoorbeeld een wandschildering? Neem dan contact op met:

Dirk van Beest
T. 0180-611528
E. info@kunstplaza.com

PS:
Dit is onze eerste e-mailnieuwsbrief. Wanneer u geen nieuwsbrief op dit e-mailadres wilt ontvangen, dan kunt u zich bij 'afmelden' uitschrijven (in de adresbalk hieronder).

Kunstplaza | Atelier Ceramique
Dorpsstraat 153
2992 BD Barendrecht

E-mail: info@kunstplaza.com
Telefoon: 0180-611528

STUUR DEZE E-MAIL DOOR | AFMELDEN | CONTACT