Studio Zingever schrijft ook voor een ‘uurtje factuurtje’ Webversie
Beste %%Voornaam%%,


Bij het ontluiken van de lente ontving u de eerste e-mailnieuwsbrief van Studio Zingever. En terwijl vandaag de regen tegen de ramen klettert, druppelt de tweede editie uw e-mailbox binnen. In de tussenliggende periode produceerde Studio Zingever kilometers zinnen. Sommige zinnen deden lezers naar de telefoon grijpen en brachten de verkoop bij opdrachtgevers op gang. En dat is nu nét wat Studio Zingever beoogt! Daarnaast heeft het tekstbureau nog iets nieuws op het oog. Benieuwd? Lees dan de onderstaande nieuwsbrief. Met als onderwerpen:

1. E-mailnieuwsbrief voor Movexx creëert interesse in hun producten. 
2. ‘Uurtje factuurtje’ voor KVS Kantoorinrichtingen (n.a.v. vorige e-mailing!). 
3. Studio Zingever doet ook eindredactiewerk, o.a. voor de Veenendaal Totaal.
4. Een levensverhaal over uw jubilerende baas of uw moeder laten schrijven?
5. Testimonial van Ingrid Belser tuinontwerp en -advies. 
6. Uw contactpersoon bij Studio Zingever.

Movexx-verkoper drukker na e-mailing
Vanaf begin 2014 verzorgt Studio Zingever het complete e-mailnieuwsbrieventraject voor elektrotrekker-leverancier Movexx. Na iedere verzending kan Movexx zelf de statistieken van de betreffende e-mailing (op elk gewenst moment) bekijken, door in te loggen in hun eigen account. 1 van de 11 tot dusver verstuurde e-mailnieuwsbrieven betrof een mailing naar de afvalbranche. De nieuwsbrief werd door ruim 50% van de ontvangers geopend. Verkoper Joost Vermeer toonde zich enthousiast: ‘Het is erg leuk om te kunnen zien wie écht geïnteresseerd zijn, door de vele malen dat ze de mail openen. Verder heb ik al een aantal aanvragen binnen!’
Voordelen e-mailings
Ook uurtje factuurtje
Direct n.a.v. de vorige e-mailnieuwsbrief belde Johan van de Kamp van KVS Kantoorinrichtingen. Hij verzocht Studio Zingever om één uur te besteden aan het redigeren van een tekst in het kader van een aanbesteding bij gemeente Almelo. Zo gevraagd, zo gedaan. Een paar weken later vertelde Johan dat KVS de klus binnengesleept had! Maakte dat ‘redigeeruurtje factuurtje’ het verschil? Feit is wel dat Studio Zingever ook dergelijke kleine tekstproducties verzorgt.
Bekijk uurtarieven
Eind-redactie
Het werkveld van Studio Zingever behelst meer dan alleen het geven van zin(nen). Sinds 2008 verzorgt het tekstbureau ook de eindredactie en coördinatie van de Veenendaal Totaal. Dit is een huis-aan-huismagazine dat in een oplage van 34.000 stuks in Veenendaal, Rhenen, Elst en Achterberg wordt verspreid. Organisaties die met een advertorial of advertentie in de Veenendaal Totaal staan, weten dat hun boodschap dankzij de magazine-uitstraling en hoge oplage veel lezers zal bereiken.
Bekijk portfolio
Nieuw! Levens-verhaal
‘Ik kan het mijn moeder niet meer vragen’, zei een vriend onlangs. Hij had nog veel te vragen. Daarom zijn vooraf opgetekende levensverhalen zo waardevol. Studio Zingever wil deze graag gaan schrijven. Omdat verhalen ons maken tot wie we zijn, harten raken en een band scheppen. ‘t Zou toch jammer zijn als het levensverhaal van bijvoorbeeld uw oma, of dat van uw jubilerende directeur in de tijd verloren gaat? Interesse? Uw e-mail is hartelijk welkom!
Stuur een e-mail

Vraag offerte aan

Testimonial
‘Een tuin moet aantrekkelijk zijn om naar te kijken, een tekst leuk om te lezen, een woord het horen waard. En op zowel de advertorial als de webtekst die Studio Zingever voor mij heeft geschreven, heb ik véél positieve reacties ontvangen. Lezers onthielden de teksten opvallend goed!’
Ingrid Belser , eigenaar van Ingrid Belser Tuinontwerp en -advies
Uw contactpersoon
Wilt u meer informatie over de tekstproducties van Studio Zingever? Neem dan contact op met:

Kees van Vlastuin
T. (06) 19 66 24 16
E. info@studiozingever.nl
twitter Spuiweg 74
3311 GV Dordrecht
T. (078) 2000357
M. (06) 19662416
E. info@studiozingever.nl
I. www.studiozingever.nl
 twitterfacebooklinkedin
Klik hier indien u geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen
Klik hier indien u deze nieuwsbrief wilt doorsturen