Wilt u meer omzet? Kies voor e-mailnieuwsbrieven. Webversie
Beste %%Voornaam%%,

In deze nieuwsbrief vertelt Studio Zingever u meer over de onderstaande onderwerpen:

1. Volop offerte-aanvragen na e-mailnieuwsbrief voor opdrachtgever D-TEC.
2. Franse lezers voor ABB-persbericht dankzij spontane Belgische vertaling.
3. Al een Webtekst APK vanaf € 70,-.
4. Fonkelnieuwe Studio Zingever-huisstijl en website.
5. Testimonial van De Projectcoördinator.
6. Uw contactpersoon bij Studio Zingever.
Offerte-aanvragen na D-TEC mailing
Verstuurt u al e-mailnieuwsbrieven, maar kost dat (te)veel tijd? Studio Zingever ontzorgt u graag. Verstuurt u nog geen e-mailings, terwijl u wel talloze e-mailadressen heeft? Studio Zingever benut ze graag voor u. Een investering in e-mailnieuwsbrieven wordt per direct concreet en zichtbaar, want u ziet precies wie de mailings openen en welke links populair zijn. Verder ontvangt u vaak direct reacties per e-mail of telefoon. Opdrachtgever D-TEC hierover: ‘De mailing is een groot succes! Verkopers worden direct benaderd: “Bedankt voor je mail, wat kost zus en zo?”’
Lees meer >>
Pers-berichten
Met persberichten bouwt u goedkoop (lees: free publicity) naamsbekendheid op. Op termijn leidt dit tot nieuwe klanten. Voorwaarde: de juiste persadressen. Studio Zingever heeft daarvoor een database met alle vakpersadressen (€125,-/branche). De plaatsing is daardoor goed. Regelmatig wordt het lezersbereik verder vergroot, zoals bij iMaintain die ons persbericht voor AcoTech meenam in hun e-mailing. Of Le Vif die het persbericht voor ABB naar 't Frans vertaalde.
Lees meer >>
Webtekst APK
Twijfelt u aan de leesbaarheid en spelling van uw webtekst? Misschien is een eenmalige Webtekst APK dan iets voor u? Vanaf € 70,-/APK heeft u een correcte en lekker leesbare webtekst. Een andere ontzorgservice van Studio Zingever is de periodieke Webtekst-update. Hierbij wordt uw website periodiek gecorrigeerd, geactualiseerd en opgeschoond. Zodat uw webcontent up-to-date is, Google u een hogere ranking geeft en de kans op leads groter is.
Lees meer >>
Huisstijl en website
In juli 2013 trouwde de man achter Studio Zingever, tekstschrijver Kees van Vlastuin, met z'n blondgelokte schoonheid en verhuisde naar het pittoreske Dordrecht. Een mooi moment om de complete huisstijl en website te gaan restylen. Tien maanden later presenteren wij u via deze nieuwsbrief de nieuwe huisstijl en website! Op de nieuwe site kunt u het nieuwe logo, actuele tekstproducties, het portfolio, aanbevelingen en tarieven bekijken.
Bekijk website >>

Vraag offerte aan

Testimonial
'Ik ben uitermate gecharmeerd van de tekst die Studio Zingever voor mijn website heeft geschreven! Zo perfect passend bij mijn persoon en de juiste inhoud voor mijn bedrijf. Als je dit kunt ben je niet alleen goed in het opstellen van teksten, maar heb je ook gevoel voor de persoonlijkheid van je klant. Een zeer mooie combinatie die tekstschrijver Kees van Vlastuin moeiteloos bezit! Een extra pluspunt naast het opleveren van een sterke kwaliteit is de samenwerking met Kees. Zijn open houding en eerlijke aandacht maken van het traject een ware feel good beleving!’
Ingrid Pieterse, eigenaar-directeur van De Projectcoördinator
Uw contactpersoon
Wilt u meer informatie over de tekstproducties van Studio Zingever? Of wilt u binnen 1 werkdag een offerte op maat? Neem dan contact op met:

Kees van Vlastuin
T. (06) 19 66 24 16
E. info@studiozingever.nl

PS:
Dit is de eerste e-mailnieuwsbrief namens Studio Zingever. Wanneer u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hieronder uitschrijven.

twitter Spuiweg 74
3311 GV Dordrecht
T. (078) 2000357
M. (06) 19662416
E. info@studiozingever.nl
I. www.studiozingever.nl
 twitterfacebooklinkedin
Klik hier indien u geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen
Klik hier indien u deze nieuwsbrief wilt doorsturen