Bekijk de internetversie van deze e-mailnieuwsbrief
Inhoud:

1. D-TEC op BedrijfsautoRAI
2. Nieuw! D-TEC 45ft chassis
3. Nieuw! 4-assige Combitrailer S-line
4. Webshop voor onderdelen uitgebreid
5. Trailers uit voorraad leverbaar
6. Uw contactpersoon bij D-TEC

 
D-TEC op BedrijfsautoRAI

Geachte relatie,

De volgende maand is het zover, de BedrijfsautoRAI opent zijn deuren van 20 t/m 24 oktober. Uiteraard is D-TEC van de partij! We staan op onze stand met een Flexitrailer en een tanktrailer. Op het buitenterrein kunt u ook onze nieuwe 4-assige Combitrailer bewonderen. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje op onze stand te nemen! (hal 1, stand 215).

 

Nieuw! D-TEC 45ft chassis (incl. film)

Vlak voor de zomervakantie leverde D-TEC haar eerste nieuwe 45ft chassis (van een serie van 20) aan Samskip Van Dieren Multimodal. De uitdaging die dit bedrijf vooraf bij D-TEC had neergelegd, was om een zeer robuust maar tegelijkertijd ook een lichtgewicht chassis te ontwikkelen. Het nieuw ontwikkelde chassis weegt daarom nog geen 3.700 kg. Bovendien gaf Samskip Van Dieren Multimodal nog een tweede uitdaging mee: het risico op schade beperken.
Voor meer informatie lees hier het gehele artikel of bekijk een filmpje.

 
Nieuw! 4-assige Combitrailer S-line

Binnenkort zal de eerste 4-assige Combitrailer S-Line uit productie komen. Wij presenteren deze nieuwe 4-asser voor het eerst (op het buitenterrein) van de BedrijfsautoRAI. Na de RAI zet D-TEC deze 4-asser in als demovoertuig.

 
Webshop voor onderdelen uitgebreid

Verschillende klanten maken al gebruik van onze onderdelen-webshop. De laatste maanden heeft D-TEC in deze webshop verschillende optimalisaties doorgevoerd, zoals het downloaden van handleidingen. Het grote voordeel van deze webshop is, dat u de onderdelen kunt selecteren op basis van uw chassisnummer. U voert uw chassisnummer in bij het zoekvenster en vervolgens kunt u de onderdelen kiezen die voor uw trailer van toepassing zijn.
Heeft u nog geen account? Klik hier voor registratie.

 
Trailers uit voorraad leverbaar

Bent u op dit moment op zoek naar een tank- en/of containertrailer? Dan bent u bij D-TEC aan het juiste adres. Momenteel hebben wij verschillende nieuwe en gebruikte trailers op voorraad staan. Interesse? Neem dan contact op met onze verkoop via sales@d-tec.nl of bel naar +31(0)488 410864. Bekijk hier onze gehele voorraad.

 
Uw contactpersoon bij D-TEC

Wilt u meer informatie over een trailer uit onze voorraad, of wilt u een vrijblijvende offerte op maat, neem dan contact op met uw D-TEC-contactpersoon:
%%[Verkoper D-TEC]%% 

  %%[Verkopers D-TEC Foto]%%
D-TEC
Hogeveldseweg 5a
P.O. Box 110
4040 DC Kesteren
Tel. +31 (0)488 410864
Fax. +31 (0)488 483017
info@d-tec.nl
www.d-tec.nl
Klik hier indien u geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen
Klik hier indien u deze nieuwsbrief wilt doorsturen