Voorheen 3 Connexxion-medewerkers nodig, nu 1. Dankzij Movexx. Webversie
De ideale elektrotrekker
Beste %%Voornaam Nld%%,

In deze nieuwsbrief leest u meer over:
1. T2500-Platform terug (en: mooier en sneller!)
2. Nieuwe optie! Wisselaccu’s voor T2500 en T3500
3. Datablad voor elke machine
4. Personeelsnieuws: nieuwe engineer
5. Klantnieuws: voorheen 3 Connexxion-medewerkers nodig, nu 1
6. Voorstelronde dealerMeyer Polska
7. Tip voor dealers! Werken met Bloksma Engineering
8. Agenda
 
T2500-Platform terug (en: mooier en sneller!)
Voorheen bood Movexx de T2500-Platform machine aan. Een paar jaar geleden haalden wij deze platform-variant uit ons assortiment, omdat de meeste klanten voor de scooter-versie gingen. Het laatste halfjaar vragen plotsklaps veel mensen weer naar de T2500-Platform, met name voor het orderpicken. Daarom heeft Movexx de oude T2500-Platform machine geredesigned en opnieuw in het assortiment opgenomen. Tegelijkertijd hebben wij de T2500-Platform en T2500-Scooter voorzien van een snellere motor. De machines rijden nu 11 km/uur.
Klik hier voor de prijs
 
 

Wisselaccu’s

 
Uniek aan de kleinere Movexx-machines is de wisselaccu. Hierdoor kunt u de machines 7 dagen/week en 24 uur/dag gebruiken. Zo eenvoudig als bij de T1000 en T1500-series kunnen wij het niet maken bij de grotere machines. Wel kunnen wij hiervoor optioneel een wisselaccu leveren! Deze set bestaat uit 2 accu-packs (van elk 2 accu’s) op een slede en een separaat laadstation waar de accu-packs ingereden worden.
 
Klik hier voor foto's
 
 
Databladen
 
Vanwege de geringe behoefte aan L1000 en L2500 machines stopt Movexx met de verkoop hiervan. U zult ze niet meer in de prijslijst van 2015 vinden. De komende maanden zullen we verder relatief veel tijd besteden aan het up-to-date maken van al onze databladen en handleidingen. We willen voor elke machine een datablad maken, waaruit duidelijk blijkt welke opties er wel en niet mogelijk zijn.
 
 
 
Nieuwe engineer!
 
Met ingang van juni is Johan Groot Jebbink als engineer in dienst gekomen bij Movexx. Het is de bedoeling dat Johan (naast Henk van Vlastuin) zich bezig gaat houden met strategische ontwikkelingen als het ontwikkelen van nieuwe machines en optimaliseren van bestaande ontwerpen. Het ontwerpen van klantspecifieke aanpassingen binnen een order vallen onder de afdeling Productievoorbereiding.
 
 
Vraag direct een offerte aan
 
 
  Nieuwe klant:
 
 
 
Voorheen 3 Connexxion-medewerkers nodig, nu 1
 

De wereld wordt steeds groener. Movexx-groen welteverstaan. Afgelopen zomer bestelde ook Connexxion Rail (een servicewerkplaats voor treinstellen) een machine bij ons. In hun werkplaats werken ze met mobiele hefkolommen. Elk type treinstel heeft zijn eigen kolompositie. Door de aanschaf van een nieuw treinsteltype (Stadler GTW) moesten de kolommen verplaatst worden. Geen eenvoudige klus, omdat de kolommen 3 ton per stuk wegen. Voorheen waren dan ook 3 Connexxion-medewerkers nodig voor het verplaatsen. Dankzij de aanschaf van een Movexx-machine kan 1 persoon deze klus klaren! In z’n eentje stuurt hij de kolom en m.b.v. Remote Control duwt of trekt de Movexx-machine tegelijkertijd de kolom. Voordelen: 1. Niet wachten op collega’s, 2. Efficiëntere werkwijze, 3. Ergonomisch verantwoord.

36 Wilson en DeliXL-orders!
 

 
 
 
 
Voorstelronde dealer Meyer Polska
 

‘De geschiedenis van Meyer Polska startte in januari 2003. Toen begon mijn samenwerking met Hans H. Meyer GmbH, een Duitse heftruckproducent. Na hun al succesvolle aanpak op de Poolse markt, konden wij hun verkoop en markt nog verder uitbreiden. Vervolgens zijn wij in 2004 ook gaan samenwerken met MSE Forks, inmiddels zijn wij hun exclusieve dealer van KOOI-Reachforks in Polen. In 2007 werd Hans H. Meyer echter overgenomen door Bolzoni Auramo SPA en omdat zij over een eigen verkooporganisatie in Polen beschikte, gingen wij op zoek naar een ander product voor onze core business. Zo kwamen wij in 2012 in contact met Movexx. Wij zagen hun producten als de perfecte match met grote groeikansen voor onze organisatie!’
Bartek Kazmierczak, directeur Meyer Polska (www.meyerpolska.pl, Bartek.kazmierczak@meyerpolska.pl)

Klik voor 2e helft verhaal
   
 
 
Tip voor dealers! Werken met Bloksma Engineering
 
Bloksma Engineering uit Duitsland is een producent van transport– en ergonomiesystemen. Daarnaast verkoopt Bloksma het industriële programma aan trolleys en dollies van Hartwall uit Finland. In Duitsland en de USA heeft Movexx het laatste jaar een aantal projecten bij grote automotive klanten samen met Bloksma Engineering gedaan. Wij kunnen ons voorstellen dat het voor jullie als dealer interessant is om hetzelfde te doen bij klanten in jullie gebied. Kijk voor meer informatie op hun website (zie link hieronder). Contactpersoon is Dirk Bloksma.
www.bloksma.de
   
 
 
 
Agenda
 
30 september t/m 3 oktober
Op Macropack in Utrecht
 
 
 
     
 
  Movexx International B.V.
Wiltonstraat 61-63
3905 KW Veenendaal
+31 (0)318 519900
info@movexx.nl
www.movexx.nl

Stuur deze mail door
Schrijf me uit van deze nieuwsbrief