Webversie

Inpakken en verzenden voor webshops

Beste webshop-ondernemer,

Bent u (te)veel tijd kwijt aan de logistieke afhandeling van de verkopen in uw webshop? Denk dan eens aan inpakbedrijf De Inpakkers. Wij bieden namelijk expertise aan in het inpakken en verzenden van producten. In onze productieruimte zijn wij in staat om alle bestellingen op dezelfde dag de deur uit te laten gaan.
Daarnaast ontlasten wij u ook graag wat het op peil houden van uw verkoopvoorraad betreft. De retouren kunnen we eveneens voor u verwerken.
Wij bieden een heel scala aan mogelijkheden, bijvoorbeeld een HACCP-omgeving of een gepersonaliseerde verpakking, zodat wij wellicht ook uw specifieke wens kunnen vervullen. Neem eens contact op om uw wensen te bespreken.

Centraal in Nederland

Inpakbedrijf De Inpakkers zetelt in Tiel. Hiermee bevinden we ons in het hart van Nederland. Deze centrale ligging brengt een goede bereikbaarheid met zich mee. Waar uw leveranciers zich ook in Nederland bevinden, het is nooit meer dan 200 kilometer van ons verwijderd. Ook heeft deze centraliteit als voordeel dat de grotere afnemers tegen een voordeliger tarief door onszelf kunnen worden beleverd. En in het geval dat de goederen zelf nog door De Inpakkers verkoopklaar moeten worden gemaakt - door middel van assemblage, verpakken en labelen - dan kunnen wij ook één en ander ergens oppikken.

Tarieven

We werken tegen aantrekkelijke tarieven! De kosten van het aanhouden van voorraden en de kosten van overhead, kunnen namelijk gedeeld worden door al onze klanten. Immers, door het groter kunnen inkopen van bedrijfsruimte, inventaris, verpakkingsmateriaal en PostNL-tarieven worden onze prijzen en serviceniveaus respectievelijk scherper en hoger. Daarmee heeft u als kleinere webshop het voordeel van een grote webwinkel.

Uw voordelen:

- U ontvangt kwantumkortingen.
- U kunt een hoog serviceniveau bieden.
- U komt professioneel over.
- U kunt uzelf focussen op uw handel.
- U profiteert van een functionele retourenafhandeling.

Offerte aanvragen?

Klik hier voor meer informatie of om een offerte op te vragen.
Wilt u eerst nog meer weten? Bekijk dan hier onze website. 

Bedrijfsmotto

'Alle inpakwerk,
ons werk!'


DE INPAKKERS
   
Binnenmolenstraat 1  
4001 MR Tiel   T. 06 523 564 95  
E. info@de-inpakkers.nl   I. www.de-inpakkers.nl

Klik hier wanneer u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen